Wat doen wij?

Verkoopjevordering.nl heeft de kennis en expertise om uw vordering (zakelijk en particulier) te beoordelen en kan op basis van haar analyse een weloverwogen en gemotiveerd aanbod doen om deze van u te kopen. Het indienen van een vordering is kosteloos en verplicht u tot niets.

Nadat over de koopprijs van de vordering met u overeenstemming is bereikt wordt door ons zorg gedragen voor een rechtsgeldige eigendomsoverdracht.
Het invorderen van de aan ons verkochte vordering geschiedt op een volstrekt legale wijze, waarbij door ons telkens in ogenschouw wordt genomen dat de debiteur van de vordering zakelijk maar correct wordt bejegend.

Hoewel juridische maatregelen niet worden geschuwd, staat bij ons voorop dat een regeling met de debiteur de voorkeur geniet. Niet alleen wordt daarmee voorkomen dat het toch al zwaar belaste rechtssysteem in Nederland verder onder druk komt te staan, maar het is ook in het belang van de verkoper van een vordering dat getracht wordt om bij de debiteur respect en begrip te kweken. De debiteur van gisteren kan uw klant van morgen zijn.

Tenslotte publiceren de professionals achter Verkoopjevordering.nl regelmatig artikelen over hun vakgebied. Mede-oprichter Rob de Haan publiceert sinds 2013 zijn columns op Nu.nl (economiekatern). Ook treedt hij op als incassodeskundige van het Financieel Dagblad's expert panel. Vanaf augustus 2014 worden zijn artikelen gepubliceerd op de site van CreditExpo, het kennisplatform voor credit management professionals.Vanaf juni 2015 publiceert nieuwssite Z24 elke maand een door hem geschreven column. Daarnaast publiceert ook het zakenblad Quote zijn columns. Bezoek voor alle publicaties van en over ons onze pers-pagina.

Iedereen kan eenvoudig zijn vordering verkopen!

 • 1

  Vul het formulier in

 • 2

  Verstuur het formulier

 • 3

  Binnen 5 dagen reaktie

 • 4

  Bij verkoop, binnen 3 dagen geld op uw rekening

uw vordering aanbieden »

Vragen:info@verkoopjevordering.nl