Hoe werkt het verkopen van je vordering?

Op deze website vindt u een e-mailformulier waarmee u uw vordering, vonnis of vorderingsportefeuille kunt verkopen. Dit formulier bevat diverse korte vragen over o.a. de aard en de hoogte van de vordering. Het indienen van een vordering of vonnis is kosteloos en verplicht u tot niets. Indien wij besluiten uw vordering niet over te nemen, zullen wij u de redenen daarvan bekend maken. Daartoe ontvangt u van een ons een e-mailbericht.

Binnen 5 dagen na indiening van uw vordering(en), treden wij telefonisch danwel schriftelijk met u in contact. Mogelijk vragen wij u in dat geval nog om nadere gegevens. Als over de hoogte van de koopsom van uw vordering overeenstemming is bereikt, ontvangt u van ons een schriftelijk koopcontract. Daarin zijn tevens de voorwaarden opgenomen waaronder wij de vordering van u overnemen.

Nadat aan de in de koopovereenkomst gestelde voorwaarden is voldaan, zullen wij binnen drie werkdagen tot betaling van de koopsom aan u overgaan. Zodra  de koop met u is voltooid, bent u in principe niet meer bij de invordering door ons betrokken. Wel kunnen wij u zonodig naderhand nog vragen om informatie.

De koopovereenkomst kunt u gebruiken als boekstuk voor uw administratie. In principe kunt u het verschil tussen de hoogte van uw vordering en de door ons betaalde koopsom ten laste brengen van uw ondernemingsresultaat.

Bij het incassotraject werken wij, mede vanwege de betrouwbaarheid, samen met advocatenkantoren die zich richten op incassoprocedures. 

Iedereen kan eenvoudig zijn vordering verkopen!

 • 1

  Vul het formulier in

 • 2

  Verstuur het formulier

 • 3

  Binnen 5 dagen reaktie

 • 4

  Bij verkoop, binnen 3 dagen geld op uw rekening

uw vordering aanbieden »

Vragen:info@verkoopjevordering.nl